Vores Services

....Simpel Og Brugervenligt....

Dette Tilbyder Vi

iOS

Native iOS app, hvis du har en hjemmeside, med en sql backend i forvejen, eller hvis du ikke har så kan vi hjælpe dig.

macOS

Skulle i skifte til mac i jeres virksomhed, men mangler et stykke software som passer til virksomheden, så lad os snakke om det.

Web

Hvis alle i ens virksomhed ikke bruger apple telefoner, kan det omkostelig at få udviklet en app til iOS & Androide, derfor vælger fler en responsive web løsning. Vi har lavet et total skræddersyet system til B&O Herning

Konsulent

Digitaliser din virksomhed, det kan være svært at se hvordan virksomheden kan spare penge, ved at flytte arbejdsgange over på de mobile medier. Lad os mødes og sammen finde ud af, hvilken digitalisering der passer bedst til jer og jeres behov. Vi bruger og arbejder med de mobile medier til hverdag og mulighederne er mange. Kontakt os via mail eller telefon, så finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi kan lette jeres arbejdsgange.

Privat It

Ligner du også et stort spørgsmålstegn når snakken falder på IT? - Bare rolig, du er ikke den eneste. Idag får vi danskere flere og flere it-relaterede dimser indenfor dørene og den teknologiske udvikling går så hurtigt at de fleste knap nok kan følge med. Derfor ville det være dejligt hvis tingene bare fungerede helt af sig selv når man trykkede på tændknappen. Men sådan fungerer det desværre ikke altid. Når det så ikke virker, er det her vi kommer ind i billedet!