Nøgle Funktioner

Local view

Her kan du lave din indkøbsliste, og klike på det du har købt for at strege det ud........

Del

i bunden kan du dele listen, dette gøres via en sms med en link til din liste, når der klikkes på linket vil appen spøger om du vil, hvis du selv har lavet en liste, overskrive eller merge listen........

Køb

I appen kan du købe Livemode........

Livemode

I livemode kan du dele listen med en anden bruger, og du vil modtage en push besked, hvis listen opdateret. Du får også mulighed for at slå animationer fra i indstillinger........

Del

I Livemode deler du listen med en anden bruger, men du kan også dele de vare, som ikke er markeret som købt, via sms med en anden en den person.......

GDRP

Din personlige data er din data, du kan slette din konto, hvis du bruger livemode, direkte i appen, ikke noget med at vente 2-3 uger for at få svar, og når du sletter din konto, slettes dine data fra vores server.........

Privacy

Du kan læse både den fulde Privacy Policy direkte i appen, og vi anbefaler at du læser den, vi har også skrevet en simpel version til dig.

På app store